mandag 4. mars 2013

Teakplank for sideræling på båten.

Mai nærmer seg med stormskritt, og båten står enda med ødelagt sideræling, og det har ikke vært lett å finne noen lokalt som ligger med teakplank i 1"x 6".
Så fant jeg Sandøy Båtdekk AS og bestillte derfra.
Teak er ikke billig og det kommer på 2000kr for to 1600 lange og 1"x 6"  Så da er det håp for at båten er klar for sesongåpning 1 mai, eller til en evtuell tur til vänern rundt påsketider.

Dæven steike kor æ glær mæ!

2 kommentarer:

Teambambus sa...

Hei, regner med at du har sjekket med Corinor på Bøverbru. De er spesialister på fingerskjøting av heltre... Har tenkt litt på dette sjøl, for det ene siderail bordet mitt har fått en sprekk. Har også sett at en del av de nye båtene nå, har siderail som ser ut som tre, men er hardplast av typen king starboard eller lignende. Vet du om det er mulig å bestille nye rett fra Frankrike ??

Stein Roger Nybakke sa...

Nei jeg har ikke sjekket med dem, men lager nye selv av plank. De er ganske enkle å lage, men dem er festet jævlig godt og skruene må borres ut. Så jeg lager dem lik som de orginale med hull skruer og propper men uten de store hullene. Må sikkert bestille gjennom Topp fritid, og er sikkert ikke billig. Jeg har ikke orket høre med dem.