onsdag 3. april 2013

Båtstoler

Med fiskefeber værre enn tannverk så blir nettet saumfart etter lesbart stoff om fiske, båt og båtutstyr. Til og med russiske fiskeutstyrssider saumfares. Hvor jeg faktisk fant noen interessante wobblere.
Med sesongen 2012 i minne kan jeg huske at i den 10`nde timen ble baken temmelig lei den harde plasten. Funderer på om jeg kanskje skal bytte setene med noe som har en viss komfort. Har bedt om tilbud fra et par leverandører men det er enten dyrt eller så er leveringstiden enorm. Har noen tips om billig og bra båtstol så er jeg interessert.
Når man har alt tenkelig utstyr i båten så kan man vel koste på seg å sitte godt også.
Her er det bilder av et par aktuelle typer:

2 kommentarer:

Team CPT sa...

Har brukt bilstoler i gammle båten vår og kommer til å bruke det i den nye. vi har mye eldere båt en deg( veit ikke hvor mye du vil gjøre med båten)80 moddelrana 18 cabin. men det er utrolig godt og kunne forandre på ryggen etter mange timer i båten!

hilsen Halvor

Stein Roger Nybakke sa...

Stolene står på slike søyler og jeg tipper på at bilstoler ikke er lette å feste på slike. Bilstoler er gode å sitte i :) Men de mangler den flip up fronten som gjør det behagelig å stå å kjøre. Fant i dag noen stoler jeg har bestillt, så får vi se ut i mai om rompa er fornøyd ;) Jeg har en gammel selco 18 som jeg skal ha stoler til når jeg er ferdig med å restaurere den, og da er det kanskje like greit å bruke bilstoler. Kan koble til varme også :)